orka!

Sitter i soffan hos mig med Anna, som vanligt, blogglaning. Anna försöker också få till sin webbcam så att vi kan ta kort på våra goda kokosbollar & Red-bull som resten av vår kväll kommer att bestå av.
Vi är så jävla trötta idag så det är ju inte sant! Gårkvällen/natten bestod av att jag och Anna försökte komma på ordningen av alla gamla julkalendrar. Julkalendern blir ju bara sämre och sämre för varje år och jag tycker att SVT borde skärpa sig. Jag har ju en liten idé om att alla roller ska spelas av barn, även de "vuxna rollerna". Det skulle bli perfekt.

Men nu red-bull, kokosbollar och Cirkus Möller. Farväl!

AnnaPanna, 00:30

Igår gick jag och Matilda ner till Rätan för att äta på Panget som för övrigt har sin sista bartömning i helgen, roligt nog så kallade Östersund ist. Jag och Matilda åt hamburgertallrik och självklart mjukglass med noisette, toppengrejt!
Klockan 17:40 tog jag 45an mot Östersund för att träffa min nya inneboende. Anna är försräckt efter skottlossningen på körfältet. Men jag måste nog hålla med henne, det är fan läskigt! Och nu sitter vi här i min lägenhet vid varsin data. Jag var tvungen att skriva till henne på msn för jag orkade inte öppna munnen, hon sitter på andra sidan av soffan. Så här skulle vårt liv se ut, två blogglanare. :)
Nu är CSI slut, ovanligt när det går halva dygnet varje dag.. Och så; Criminal minds, Anna gillar de, hon har något för töntar tydligen. Personligen är det tandställningar som gäller.  ♥


Men nu borde jag ge mig, farväl!

underbart

Idag har jag lagat mat åt min kära far som fyller något mellan 55-58, har inte en aning faktiskt.
Till förrätt gjorde jag en skagen toast som vi avnjöt med lite julmust! Varmrätten bestod av Paella som är grekiskt; saffransris med lax, räkor, tomater, oliver och paprika. Efterrätten blev en lite misslyckad hallonsufflé och till kaffet åt vi tårta och Herman, som jag är mest nöjd med. Pappa fick som vanligt likadant rakvatten av mamma som han fått de senaste 3 åren, av mormor fick han också enligt sed ett par tjocktjockar och godis.
Agnes skrev nyss och frågade vad hon kunde ge till "svärfar", jag svarade whiskey, hoppas bara att pappa gillar whiskey, men vilken man i 55-årsåldern gör inte de?

Nu funderar jag om jag ska gå och kolla på Motorsågsmassakern på tv400, dom har ju skräckvecka nu under halloween, jag älskar de! Men det är sällan jag vågar kolla på en hel skräckfilm utan att måsta sappa på barnkanalen för att återhämta mig. Jag vågade inte ens kolla på ett helt avsnitt av Buffy och vampyrerna.

Livet är en fest,

farväl!

at anna's place!

Idag vaknade man klockan 08:30, så underbart att slippa engelska och svenskan idag, därför denna underbara sovmorron. ♥
Hade datakunskap och matte idag, datakunskapen bestod av att redigera en 11 sidor lång text om Sveriges landskapsblommor. Det söög ju!
Matten blev något bättre då jag och Malin fick äta godis i en matteuppgift, hur många procent röda godisar finns kvar när jag och Malin ätit upp allting, 0%. Bara man får äta medans man jobbar så lär man sig mycket bättre! Ta åt er lärare!

Kvällen består av tacos med Anna, Isabelle och Ida. Och jag själv står för såsen, osten och löken. Grett!

Men nu borde man vara social med Anna och Christoffer-Robin. Btw, Anna tycker jag ser arg ut när jag sitter vid datan, ja du, man lär sig något nytt varje dag.

farväl!

when tomorrow comes

Den gamla tråkiga lägenheten är nu tom och igår flyttade jag till min nya lägenhet, oerhört bra! Jag ska ta några bilder och lägga ut på bloggen, nån gång.. om jag orkar. Lägenheten blev helt annorlunda när jag fick inreda den med en lindblads touch! Och jag är överlycklig att dom bytt ut den genomskinliga toalettsitsen med fiskar och koraller på, mot en vanlig vit. :)
 
Om ett tag kanske Anna Meen kommer hit och leker med mig. Jag tycker att vi ska titta på Eva & Adam. Igår när jag såg de första avsnitten, igen, så upptäckte jag att jag har något för tandställningar, det måste ju vara det absolut sötaste som finns! Tobbe och Thomas i mitt hjärta. Sen upptäckte jag också att sångaren i bandet Lepra som spelar på "gården" är göör het! Det kanske bara är att jag börjar bli desperat men jag mår ju bra av det iaf. :)


- Nu ska jag installera ett program så att jag kan göra om videoband till dvd! tummenupp*

.



Muse - The Resistance



we can stay together

Sitter i Annas lägenhet och känner mig fett mätt! :)





<3

Breaking Dawn

Jag drömmde en så underbar och läskig dröm inatt, den va så verklig. Jag drömmde om Breaking dawn, för er som inte förstår, - den sista delen av Twilight.     Allting utspelade sig på Isla Esme, ön som Edward och Bella spenderar sin smekmånad på. Förutom att Isla Esme krymmt till en liten kobbe ute i stockholms skärgård, med en liten liten lekstuga på.  Jag va ju såklart Bella och Edward va, Edward. :)  Det va skit tråkigt på den där ön, så vi simmade tillbaka till Sydamerika, men på vägen stötte vi på en massa elaka delfiner som kastade en kanot upp i luften och sen ner i vattnet rakt på mig. Så Edward dödade delfinerna och vi simmade i land. Sen vaknade jag upp i Cullens villa, så var Carlile, Jasper och Esme där. Carlile viskade med Edward att dom var tvungen att amputera min vänstra fot, så jag blev skit rädd och svimmade igen. När jag vaknade satt Edward vid min säng och stack mig med en spruta med bedövningsmedel i foten. Sen kom Carlile med en bågsåg... och då vaknade jag ur min dröm. Och min fot hade somnat. :)      <3



Jag drömmde en så underbar och läskig dröm inatt, den va så verklig. Jag drömmde om Breaking dawn, för er som inte förstår, - den sista delen av Twilight.    

Allting utspelade sig på Isla Esme, ön som Edward och Bella spenderar sin smekmånad på. Förutom att Isla Esme krymmt till en liten kobbe ute i stockholms skärgård, med en liten liten lekstuga på. 
Jag va ju såklart Bella och Edward va, Edward. :) 
Det va iaf skit tråkigt på den där ön, så vi simmade tillbaka till Sydamerika, men på vägen stötte vi på en massa elaka delfiner som kastade en kanot upp i luften och sen ner i vattnet rakt på mig. Så Edward dödade delfinerna och vi simmade i land. 
Sen vaknade jag upp i Cullens villa, så var Carlile, Jasper och Esme där. Carlile viskade med Edward att dom var tvungen att amputera min vänstra fot, så jag blev skit rädd och svimmade igen.
När jag vaknade satt Edward vid min säng och stack mig med en spruta med bedövningsmedel i foten. Sen kom Carlile med en bågsåg... och då vaknade jag ur min dröm. Och min fot hade somnat. :) 



<3

Klockan är nu 09:44..

Idag ska jag:

  1. Gå till mormor och hälsa på henne. :)
  2. Jobba på Ica mellan 12-15.
  3. Skjuta dom här jävla jämthundarna som inte kan hålla käften när dom är i hunngårn.
  4. Packa..
  5. komma på vilken färg jag ska vara på klassfesten på fredag, Råsa lr Blå? :)
  6. Bestämma om jag ska åka buss från Klövsjö lr Rätan.
  7. åka till stan.. dö.

<3



Det är ju en början

Jaaah, då har man skaffat blogg då. :)

-   helt otroligt för att vara jag..

ellenlinneabeatrice

-. Come crashing into my little world

RSS 2.0