district 9

Johan är här och är barnvakt till mig i helgen eftersom mamma och pappa är borta. Hehe

Idag har vi varit på katrina och kollat på skidtävling, de ser så lätt ut när dom hoppar och flyger hit och dit. Men det är det ju inte. Något kul var ju att Johans byxor sprack när vi skulle sitta och kolla på tävlingen. Jag får nog laga dom sen.
Vi har det iaf väldigt mysigt här och har precis kollat på district 9, väldigt bra film. Igår såg vi I am number 4, där blev jag också glatt överraskad, trodde den skulle suga. Men den var bättre än så. (Y)
Nu ska jag vara lite social med johan och hämta in Hit.

Gonatt

Btw, sångare borde inte få vara med i talang, sök till idol istället för tusan.

tomorrow

imorrn ska jag ta min allra första körlektion på reveljen. Jag hoppas det går bra, bara jag inte blir sjukt nervös.. nej nu skriver jag bara allt jag vill ha sagt så att jag kan gå och kolla på family guy sen.

På mitt bröllop vill jag att dom ska spela Unbreakable med Andreas Johnsson, kanske vill ha den på mina barns dop och min begravning också. Idag fyller moa 17 bast, GRATTISGRATTIS, imorrn ska jag och ida dit och gratta henne. :) jag kanske har fått magkatarr, igen, känns så, så nu går jag på provivakur igen. Blir antagligen bättre när körlektionen är avklarad. Jag står inför ett dilema imorrn, bussen går antingen en halvtimme för tidigt eller så är jag där precis till körlektionen imorrnbitti, vad göra? Jag har en kladdkakebit kvar eftersom jag och johan tryckte i oss nästan en hel form igår. Vi åt dessutom fiskpinnar och pommes och kollade på Jackass 3D. Kul film! På fredag har jag utvecklingssamtal och efter det ska jag köra hem från stan ich väl hemma i böle får jag träffa Jessica och Alfred. Härligt! Jag måste då också passa på att fira Manfred som fyller 1 år den 19 april.

Nu är de ba för idag

torsdag

Idag hade vi make up på skolan, blev sminkad som twiggy. Roligt, men ack vad jag inte passade i det. :) Just nu sitter jag och skriver bokredovisning, borde egentligen sätta mig med Kultur & Stilhistorian också.

Igår gick jag och johan på "lång-promenad", de va långt för oss. När vi hade kommit långt så var det en sjö mitt på vägen, vi skulle gå på sidan och jag sätter ner min stackars converse sko i 3 dm blötsnö och vatten, inte kul. Vi vände och bestämde oss för att springa hem, de va skönt fast jobbigt. ^^ Föresten så gjorde Gerd tacobiffar, sjukt gott måste skriva in receptet i min kokbok. Aaa, inte så svårt man häver tacokrydda i köttfärs och steker de till biffar istället för köttfärs.

Jag och johan tänkte att vi skulle försöka göra en lista med saker vi kan göra. Just nu går vi bara i princip från datan till tvn och det är ju inte bra. I sommar borde vi egnetligen ha förbud mot sånt och bara göra andra roliga saker ihop.

Now I have to skriwa.

energydrinkbottle

Långt jäkla ord, jäkligt svårt att säga.

Här kommer lite bilder ifrån friluftsdagen.. eller jag ska inte ljuga, de var i stort dom ända bilder jag tog. :)

     

Malin åt jämt! :)

snart åker jag till rätan.. Gilla!

ellenlinneabeatrice

-. Come crashing into my little world

RSS 2.0