kläder

Städade garderoben i helgen och då hittade jag alla kläder jag sytt, visade sig att det blivit en drös. Tänkte att jag skulle lägga upp litte bilder på mina vackra kreationer.. eller inte. :) Det ser alltid bättre ut i min hjärna innan jag gör om än vad resultetet sedan blir.
 
Den första klänningen jag sydde tror jag, nån gång i sjuan åttan.



Denna klänning sydde jag i 9an den var mitt projektarbete och det är nog den jag är mest nöjd med av alla mina klänningar, dock finns det inte så många tillfällen att använda den.


 
Den klänningen hade jag när jag va pytteliten, men jag kunde inte ha den så länge eftersom man växer när man är liten. Därför sydde jag om den och jag hade den bla när jag var i belgien för två år sen.



Den här är ganska ny, jag sydde ihop en klänning jag inte använde med en väst som min mamma hade när hon var ung.


Det här var ifrån början en morgonrock som mamma hade förrut, jag gillade tyget och sydde om den till en kort klänning.

   
Den här klänningen har jag egnetligen inte gjort så mycket på, det ända som hänt är att jag klippte upp ryggen och sydde fast resår eftersom den var lite för trång över brösten. :) Den här gillar jag mycket och är väldigt skön på sommaren.


Den här klänningen är jag inte fyllt så nöjd med, jag måste sy fast några hyskor i knäppningen så att den ser lite bättre ut. Från början var det en lång klänning med armar och krage.



Här är något som inte är en klänning iaf. Jag såg ett par vikade skor på hm och blev sugen på att köpa dom men jag tyckte att dom va lite fult gjorda så jag tog och gjorde ett par egna helt gratis. Det tog väldigt lång tid men jag är nörjd med dem. Dock är dom nästan för fina för att använda. ^^

Ja det var de de, kanske kommer mer i framtiden, peace!

underdog

Sitter och lyssnar på Underdog med Kasabian, får mig att tänka på när jag och johan träffades! ♥
Kasabian – Underdog
Underbara låt!

Igår kollade jag på järnjätten, jag grät som ett barn. Den filmen är värkligen bra, så sorglig men ack så rolig. :) Det stör mig att vissa lärare inte kan skriva på z när dom är sjuka. Igår hade vi två timmars håltimme. Jag, malin, therese och amanda som stressade från badet helt i onödan. Jag förstår inte hur dom tänkt att man ska hinna från Storsjöbadet, duscha byta om gå tillbaka till skolan och äta mat på 40 minuter utan att stressa. Det blir ju till och med stressigt om man har vanlig idrott...

Här är i alla fall en bild på min järnjätte!

mjao

jag har städat mitt rum!!!
Gjorde failen nyss, Jack låg på bädden och gjorde värsta knepiga ljudet så jag tog fram telefonen för att filma.. synd bara att jag glömde trycka på inspelningsknappen.. AJA
Borde jag duscha eftersom ja bytt sängkläder, det är mysigare då. Men de är så jobbigt att duscha på kvällen och så är man blöt i håre.. Inte bra.

Jag har fortfarande smaken av pärgrynsgröt i munnen, de blev lite för mycke.

Ikea

Igår var jag, mamma, jenny och manfred på ikea typ hela dagen. Jag handlade bla den här tavlan som jag ska ha i min lägenhet i stan.
Vi handla jättemycke dock inte jag och de va ju bra faktiskt, måste tänka på att långt borta så finns det ett körkort som väntar på mig! Igår köpte jag ett brunt överkast som jag faktiskt ska klippa sönder och göra gardiner av, trot eller ej. ^^ Får se hur det går, kanske ska börja med dom nu. 
Jag är glad att jag gjort apu rapporten i samhälle och arbetsmiljön, just klar med hälsa och konditionsrapporten också. :) Nu har jag bara kvar att förbereda bokredovisningen och plugga inför nk provet. Kom just på att jag glömt konditionspapperen i stan så de blir ju inte så lätt att träna inför de provet som är om exakt en vecka. -.- Now i give up!
 
Min fina tavla. :)

ellenlinneabeatrice

-. Come crashing into my little world

RSS 2.0