en helt vanlig dag

Har vare på campingen första dagen idag åh jobbat, de gick bara bra. När ja kom hem så bestämde jag och mamma oss för att gå ut lite med Bamse, vi gick ner efter hammaredevägen så Bamse fick skrämma lite fåglar, sen när vi kom hem igen så fick Bamse en jävla fart mot min granne där han brukar vara och äta ur hennes kompost. Jag fick ett utbrott och skrek efter han, 2 sekunder senare så lät de som om någon höll på åh avvärka nere i skogen, de visade sig att Bamse hade fått syn på en vilsen älg som stod och åt bakom hungårn. Han stannade till nere hos grannen så att ja kunde få en bild på honom. Dock är den dålig eftersom de är en inzoomad mobilbild. Men den får duga.  



Sen skulle jag och mamma rensa ogräs i pärlanne, då mamma hela tiden påperkade att jag skulle va försiktig så jag inte förstörde våra stackars pärer... Då upptäckte jag att mamma hade ju fan trampat runt i hela pärlanne, tills jag seg som vanligt upptäckte att de va älgen som hade gått där. ^^



Imorrn åker jag till stan för att se Eclipse med Amanda och Matilda. (y) Sen är de kvallitétstid med johan Torsdag fredag.

Chao!

2 månder, 2 veckor, 3 dagar, 12 timmar, 13 minuter

Exakt så länge sen var det jag skrev ett blogginlägg sist! Nu såhär till sommaren så tänkte jag följa Annas exempel och få ett ryck mitt i natten och skriva ett inlägg. De kanske inte blir spännande, och antagligen kommer bara jag läsa de men de kan ju vara kul såhär på sommaren. Fööööööööresten idag är natten skitkort och dagen skitlååång. Sen kommer natten bara bli mörkare och mörkare.. Fan jag såg dom inte, dom som brydde sig. Undra vart dom kan va?

Nu till allmän fakta, jag kom hem från metaltown i morse med tåget, har sovit en sisådär ingenting. Såg iaf en massa bra band där, förutom Rammstein som va obeskrivvligt bra så har jag fått bra hörsel för In flames, Soulfly, Garcia plays Kyuss och några till, dock inte Dark tranquillity som dissade alla rullstolsbundna stackare!

* På tåget påväg ner, kolla rubriken nedanför Johans huvve, den är klockren.

* Lite armar på soulfly

* Rammstein, (jag hatar min kamera)

* In flames Anders. ( GRILLFEST, GRILLFEST, GRILLFEST)



             

ellenlinneabeatrice

-. Come crashing into my little world

RSS 2.0