Go Anna it's your birthday!


GRATTIS ANNA 18 ÅR!


Vi ses ikväll baby. ;)

resten av ditt liv

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..

Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha
Timbuktu for president! ♥

cleaning

Håller på att rensa datorn på lite skräp samtidigt som jag gör ett schema över sommaren. Nästa dag jag är ledig är vecka 28, men då måste jag vara hemma för syster kommer upp. Efter det är jag inte helt fri för ens vecka 32, en dag, en dag vecka 33 och sen är jag helt ledig sista veckan innan skolan börjar! Men jag gillar att jobba, pengar pengar pengar! Hellre är jag upptagen den mesta av tiden än att bara vara hemma och dega.
Hade för övrigt tänkt att jag skulle köpa en ny dator eftersom min är ganska gammal och seg. Men jag har övertalat mig själv att låta bli. Jag klarar mig med min kära gamla dator nått år till. Har också tänkt att nästa dator jag köper ska vara en stationär. Dessutom har jag inte råd nu när jag tänker efter på alla framtida utgifter, turkietresa, bal, STUDENTEN.

scar tissue



Just nu läser jag en ganska bra bok som heter Scar Tissue och är en självbiografi av Anthony Kiedis, sångaren i Red Hot Chili Peppers. Texten verkar vara översatt i något program på internet för vissa ord och vissa meningar passar inte alls i handlingen. Något som också stör mig är att det är så jäkla mycket droger hela tiden! Visst han var narkoman och tog "varor" hela tiden. Men det måste väll finnas något annat att berätta om. Plus att jag blir så frustrerad varje gång han blir drogfri och sen börjar knarka igen. -.- För övrigt är boken läsvärd och man hänger med bra i handlingen. Sedan skadar det inte om man gillar deras musik, vilket jag gör. ;)

studenten pt 2

jag kände för att vara lite aktiv med mitt bloggade så jag lägger upp lite bilder från studenten också.

Matildas härliga klass!


Johans flak. Blev dissad av honom hela dagen men tillslut upptäkte han min existens!


Vem vill gå i 2an nu?, jag!


Matilda får avsluta kvällen. Gillar verkligen allas poser på denna bild!

Nu ska jag ägna mig att gå i 2an och inte vara arbetslös. Btw, om precis 1 år idag så har jag tagit studenten. Jag vet inte ens om jag längtar...

btw pt 2, jag ska på peace and love! ♥

kläder

Lite sent, men bättre än aldrig.

Tänkte lägga ut lite bilder på lita av kläderna jag fick av malin.
 

Skitsnygg 60-tals inspirerad kort klänning, en kort tröja med dragkedja bak och världens skönaste byxor. Vilka kommer sitta snyggt i sommar!

ellenlinneabeatrice

-. Come crashing into my little world

RSS 2.0