studenten

Nu såhär i studenttider så kan det ju vara dax att börja tänka på vad tusan man ska ge till sina kära. Jag måste fixa en present till Matilda och Johan men vad har jag ingen aning om.
Det största problemet som jag oroar mig mest för är att jag vill se bägge. Bådas utmarser börjar 11.30 och om jag räknat rätt så kommer matilda gå ut ca 12.45 och johan 13.00. Det blir jäkligt tight men jag vill ju så gärna se båda. Lär sluta med att jag får springa, eller missar båda. Om de blir ändringar så kommer hela mitt schema spricka, kontrollfreak!

Nej nu måste jag prata med min mamma, hon vet allt!

Italien

Tänkte skriva lite om hur de var i Italien och lägga in lite, eller ganska mycket bilder. :)



  
På väg till Innsbruck i ett propellerplan, alperna i bakgrunden. Glass!!!



Vårt hotell, jättemysigt!

 
En jättestor trädgård vi besökte. Andra bilden, Sulden

 
Jakobs äppelodlingar, väldigt fint!


Längs bergslutet eller vad det heter syns Korts där vi bodde.


En parfym jag köpte, luktar typ som hallonsoda!


På flygplatsen i Innsbruck påväg hem. Gjorde mycket mer men jag orkar inte lägga ut mer bilder. ^^


ciao!

gameboy

Idag har det varit yrkesdag på skolan, fick träffa Amanda och Therese som jag inte sett på år och dar, de måste det bli ändring på. Vi gick först på till en killa som jobbade som vildmarksguide och massageterapeut. De yrkena är ju väldigt lika varandra.. hans föreläsning var inte så bra och jag blev inte så mycket klokare eller mer sugen på att bli massageterapeut. Däremot brandmännen, dom gillade jag. Kanske borde bli deltidsbrandman?
Senare på dagen masserade vi el programselever, det skulle komma 30 men bara 7 dök upp, lyckat!
Har börjat gå hem och till skolan nu, riktigt skönt och billigt. :) Har idag också lyckats skriva färdigt krönikan för hand, måste bara skriva rent den på datan. Sen är det ju den där jävla labbrapporten också, huvva.
Nu har jag i stort sett lyckats städa hela johans rum och rotat igenom hans saker. Jag har tagit en bit i taget medans han spelat wow, nörden själv.
Bland johans elektroniksaker hittade jag ett sött litet gameboy, varför hette det egentligen gameboy? Varför inte gamegirl?
nu blir de promenad i kvällsskenet! :)

monkii

Idag har vi varit på teater, djungelliv. Helt okej, de bästa var super mario scenen, lätt. Efter det så gick jag och några tjejer på stan. Jag letar tubtoppar och hittade på monki, men som den anorexiaaffär den är så fanns det såklart bara xs på allting...


Vill ha den


Nu ska jag packa det sista, sen så åker jag till sydtyrolen. :)

träning

Snart ska jag och ida åka och träna sen ska jag hem, äta pizza och träna på nk-provet.

Imorrn har jag körlektion också, sen måste jag boka fler, känns så stressigt, men om alla andra klarar de så gör jag det med.

På onsdag åker jag till Italien! (Y)

ellenlinneabeatrice

-. Come crashing into my little world

RSS 2.0