tal

Det är nog det mest uttjatade ordet i min klass just nu. När jag hör dom säga det så tror jag alltid att dom pratar om ett tal, typ 3. Men dom menar ett tal som i att prata inför en grupp människor. Våran kära svenskalärare har gett oss uppgiften. Vi skulle vara klara veckan innan lovet. Jag är klar nu. (y) Jag har inte skrivit något på 4 veckor på dedär jävla talet. Men nu idag efter skolan blev jag nöjd och klar med hela talet på 30 minuter.


 

Jens och agnes på börsnappet. Agnes 1a Jens 2a. (y)



Efter att jag kommit hem från Indien, mer än
ett år sen nu. Saknar't
Min fina bränna syns ju om inte på bröstkorgen.
Vad heter det egentligen!? Det är ju inte på brösten
men inte axlarna heller. Var heter det mellan brösten
och axlarna?

pimpeltävling



Ska snart sätta mig i en bil för att åka ner på bölegården och sedan därifrån gå på tjärna för årets pimpeltävling. (Y) Ska inte fiska i år heller, men jag tänker ända köpa en biljett så att jag kan vinna pris. :D
Ikväll blir de afterfisk med  The Relatives, de ska bli riktigt kul. Och det är tur att Matilda kommer dit, har inte umgåtts med henne på evigheter känns de som. Men de ska de bli ändring på!

Kanske lägger ut lite bilder senare. :)

sportlov!!!

Finaly free, jag älskar lov. Speciellt sport och påsklov, dom är så mysiga med den varma solen och vita snön. ^^ Jag kom hem till Böleby för några timmar sen och jag gillar't.
Gårdagen var oerhört rolig med tjejerna, och jag fick till och med träffa Johan, en fullkommligt komplett kväll. Natten spenderades hemma hos Anna. På morgonen tog jag och anna våra feta rövar ur sängen och gick på OK och köpte french hotdog med vitlökssås och ketschup, ketchup, keschupp? aja.. Himmelskt gott.
Vädret här hemma är nu något i den här stilen.

ME LIKE!



Dags att kolla facebook och hänga tvätt.

bye!

ellenlinneabeatrice

-. Come crashing into my little world

RSS 2.0