45an

Snart bär det av mot bussen och rätansböle. Hatar att jag måste vänta till fem på fredagar. Jag missar tolv bussen med 20 min, tack älskade religion.
Jag har äntligen fått tillbaka min älskade toyota, hoppas bara att stereon lever nu så att jag kan poppa litte musik.
Tänkt va mycket intressant det måste stå i den här bloggen.
aja, nu ska jag faktiskt börja packa ihop de sista och åka in till stan för att fika med Anna.
hejs

läggdags

Sitter och är lite sur på mig själv! Jag låg i soffan och kollade på halv åtta hos mig och kände hur extremt trött jag var, och jag blev glad för då tänkte jag: ååh va skönt då kan jag ju typ gå och lägga mig nio, härligt! Meen så somnade jag och sov typ 15 minuter så nu är jag huperaktiv och kan absolut inte gå och lägga mig än. Damn it!
Jag tröstar mig med lite Den Sista Dokusåpan och skrattar mig trött. Aaah den är underbar. Robinson Robban♥ han kan ju se mönster han vettni.
Men nu ska jag försöka samla ihop mig och krypa ner under täcket. Lär väll få ligga och vrida mig i hundra år men man måste ju försöka iaf.
Gonatt

månday

Sitter i min härliga ensamhet och har precis installerat nyskrivaren.. hightech. Va tvungen att göra det eftersom jag skulle skriva ut en bild på en fin frisyr! :)
Så vill jag klippa mig och nu ska jag försöka boka en klipptid också, har ju egentligen inte råd men man gett ju klippa sig ibland! Känner mig just nu som en kille som slutat klippa sig och befinner mig i ett sliskigt mellanting mellan kort och långt hår..
hejda

säkert

Sitter hemma i huset och känner mig hängig, imorrn ska jag jobba på ICA och därefter blir det lite uppladdning tills det blir Storhogna av hela lovet. Jag gillar det mycket.
Blääää jag vill ha en förändring vill klippa av mig håret ytterligare och byta stil och tappa några kilon. Det blir lätt så när det är vad det är. Men säkert! tröstar mig, så fantastiska texter.
Och det här är vad alla har sagt om dig
Håll dig borta från honom han kommer att såra dig
Det här är vad alla har varnat mig;
Du är så bräcklig det kommer att krossa dig

ellenlinneabeatrice

-. Come crashing into my little world

RSS 2.0