En tidig måndag morgon..

Idag åker jag till Östersund för att köpa ny mobil och umgås med Johan. :) Får inte glömma att ta med mig kabeln till kameran så att jag kan lägga in ett mega-inlägg från jul.
Men blir till stan tills onsdagkväll tror ja, men nu frukost!

Dan före dan..

Det är nu konstaterat att jag är sämst på att uppdatera min blogg.

Igår julpyntade jag mitt rum med glitter. Sen gjorde jag och mamma ett tvåvåningspepparkakshus. Enligt min design, bilder på det kommer väll nån gång till sommaren. Vi gjorde också måsartkulor och knäck, jag måste säga att måsartkulorna blev mycket snygga.
När vi va klara med allting så gick jag och mamma och kollade på Peter Jöbacks julshow.. jag tittade utan att klaga bara för att mamma är kär i honom, men när allting var slut så blev hon upprörd för att hon kom på att han var bög. Då fick jag också klaga. :) Satt uppe sent och tittade på Rambo men tillslut gick ja och ringde Johan ist, pratade med honom i tuusen år, och med tusen år menar jag väldigt länge och inte bokstavligen tusen år, Johan. :)

Idag har jag städat en massa och slagit in de sista paketen, men jag och mamma ska åka på skale när hon kommer hem, så att jag får köpa till Pappa och Agnes, ingen aning om vad jag ska köpa, men det löser sig. 




På tal om skalet så vill jag åka skider och va på afterski!

Run´s House

Ja, Anna fick tag i mig tillslut. Nu sitter vi i soffan och kollar på Run´s House. Va i (tro det eller ej), KYRKAN, runt fyra. Va helt okej, mysigt med julstämning.
Vi åker till stan med halv åtta bussen. Jag vill till stan men ändå inte... men längtar till fredag iaf. Men nu kan anna få min data ett tag. Imorn måste jag köpa ett nytt simkort, ska även kolla på bussen om någon har en gammal sony ericsson laddare.

peace out!

Nu jävlar är de dags för ett inlägg Julia!

Vi börjar med the news, vem vinner idol? Calle eller Erik..
Calle har den där sexiga, mörka, mjuka rösten som man gärna lyssnar på i badkaret. Men, Calle är ingen idol enligt mig. Calle ska bara göra egen musik så jag hoppas på att han kommer tvåa.. Hans röst passar bara till rocken.
Erik har den vassa rösten som kan ge en gåshud och få en att bli super peppad. Erik har idolutseendet, men jag är rädd för att han tillslut bara kommer bli en annan idolvinnare som bara försvann och blev en i mängden. Men han kan ju få vara känd med 2 skivor iaf.

Men jag kan ju kanske börja skriva om något lite intressantare, jo min mobil är försvunnen, antagligen snodd, eftersom när jag ringer på den, så slår mobilsvar på eller så är det nätfel eller nummret upphört. Men köper antagligen ett nytt nummer på måndag, hur ska jag överleva?
 Klockan 23.00 igår kom jag ju på att eftersom jag inte har någon telefon så betyder det att ingenting kan väcka mig på morron. Så vad gör man, jo man skriver till Johan och ber honom gå upp 3 timmar tidigare för att komma och ringa på min dörr så att jag vaknar. Det blev bara lite synd om honom, för jag vaknade av mig själv 06.11. Men de va ju trevligt med sällskap på morron iaf. ♥

Tillbaks till idol.. vinnaren av idol 2009 den 11 december är....... världens längsta paus...... ERIIIK! :O bohoo, nu till något mycket, mycket intressantare. Palmcrantz vs Wargentin i amerikansk fotboll, and the winner is, ofc, Palmcrantz! In your face Johan och alla andra wargsnobbar. :)

Måste designa om blogg.. nån dag när jag orkar. Blir nog inte före jul iaf, så jävla mycke att göra nu innan jul och allting. Men de är så underbart skönt att äntligen vara hemma i Böle by! Här är det julstämning, mamma har bakat lussebullar, dummlekakor och mjuk pepparkaka. + att det är snö hemma. :']

Men nu börjar det bli varmt om benen, har nämligen datan i knät. ^^ Ska nog kolla på underworld sen ikväll, eftersom jag spelat in den under idol och ska kolla på den sen. :)

peace out!

ellenlinneabeatrice

-. Come crashing into my little world

RSS 2.0