lunch

nu är det dags för lite mat och sen tror jag att jag ska lägga mig i soffan och kolla på lite hey baberiba och ta en kopp kaffe! Sen bär de av mot storhogna!

Gomorron

Sitter och njuter av Kodjos underbara skratt i morgonpasset i P3!
 
 
 
La mig elva igår och sov typ till nio och nu är jag ändå jättetrött och skulle vilja gå och lägga mig och sova på soffan... What is this?
 
 
 
 
 
 

gillas

Detta gillar jag verkligen, vill typ skaffa en iphone bara för att få ha ett sånthär fint skal, som man till och med får brodera själv! Överväger nästan att fixa en snygg bild och prova att limma fast den på min stackars samsung..
 
Neo stitch

E.L

Eftersom jag lovade dig detta igår så kommer nu ett helt inlägg dedikerat till dig Erik! 
 
 
 
Du är världens underbaraste och du får mig alltid att må megabra! Det är jobbigt att vi bor så långt ifrån varandra men det spelar ingen roll när man vet att man kommer träffas snart igen! På söndag tar jag terceln genom jämtlandsskogarna hela vägen bort till dig!
 
Vi ses snart prinsen min! ♥

Ny design

Har bestämt mig efter många om och men att man kanske ska börja blogga lite smått ändå, har tyckt att min blogg var så ful förrut så att jag inte ville skriva på den, men nu har jag lyckats få den att se lite bättre ut! 
 
Hänt ganska så mycket sen jag skrev sist.. studenten, 19 år, rhodos resa, tatuering och en massa kärlek såklart!
 
 
 

ellenlinneabeatrice

-. Come crashing into my little world

RSS 2.0