np

sitter hemma och chillar med lite naturgodis och vatten. Ska ta och göra lite skoluppgifter nu för att sedan kunna chilla lite mer. ;)
Blev lite ledsen igår när vanita och daniel paris dog på den sista dokusåpan. Sen vart jag lite mer ledsen att serien är slut nu, plus att erik och mackan också är slut, där rök dom härliga tisdagarna med massa tvmys.
Något som är bra är ju att det är sooool ute! :D

Minolta

Jag vet inte om jag sagt det men jag önskar mig en kamera i studentpresent, men jag tror att jag hittat en, hemma i skåpet! En gammal Minolta som mamma använda på 80-talet. Den är så otroligt charmig men de är bara synd att de är kvicksilverbatterier i. Ska försöka se om jag kan hitta nån bra butik i Östersund som kan hjälpa mig att komma på en allternativ lösning till kameran.
Något ännu charmigare är att det inte är inbyggd blixt, utan den får man sätta på själv uppe på kameran när man ska använda den. Jag kan ju också nämna att blixten är ungefär lika stor som halva kameran.

Grattis Moa

Imorrn fyller du 18 år din lilla skit, men vi ska fira dig idag. :) Jag har bakat en trippel chokladkaka och köpt en present till dig, you are going to love it! Vi ses ikväll i klövsjö så får vi se om du vet hur man gör på puben. ;)
För länge, länge sen...

införskaffning

Örhängen, klocka, ansiktsrengörning och ansiktscream
:)

Things to do before I take studenten!

Jag har kommit fram till att det snart endast är 50 dagar kvar till studenten, helt sjukt! Därför krävs en lista!
Things to do before I take studenten:
  • äta ost och kex och dricka gott vin i goda vänners lag i solen
  • ta en mjukglass i badhusparken
  • få reda på vart egentligen cuprum ligger
  • lära mig hur man deklarerar
  • Bära solglasögon en hel dag
  • göra en riktigt plan över vad som kommer att hända de följande året
  • dansa och lyssna på alldeles för hög musik
  • sitta i en volvo med bas och dunka sommarlåtar
  • och SJÄLVKLART, umgås med mina underbara vänner så mycket som möjligt eftersom man inte kommer att träffa allihopa så mycket efter studenten.
Aaao, inte så speciell lista, men speciell för mig. Kommer säkert på 1000 grejer till men det får duga sådär. Nu ska jag gå och snyta mig och lägga mig i soffan och bli frisk. Vi hörs

ellenlinneabeatrice

-. Come crashing into my little world

RSS 2.0