Brandrea. (y)

Efter skolan idag gick jag, Julia och Therese på stan. Vi började med att gå på Lindex brandrea. Så otroligt mycke kläder med väldigt utplockat. Antingen var det för stort eller för litet. Men jag lyckades hitta en klänning på barnavdelningen!

   

Köpte också denna grymt snygga väska, jag älskar den!

Här är också mina alla hjärtansdag presenter.
Lyktan från kusinerna och armbandet från Johan. ♥

alla hjärtansdag

La tydligen inte ut dehär inlägget igår, men nu kommer de!

Helgen har varit toppengrejt! I fredags efter skolan åkte jag och johan hem till honom i Ångsta. Vi tog de lungt och åt jättegod tacos. Vi planerade att se The Ankarman på kanal 5. Men vi somnade framför datorn och missade halva filmen så då gick vi och la oss ist.
På lördagen klädde vi på oss riktigt ordentligt för att åka skoter till Svartsjöarna. Så otroligt fint ställe, ångrar att jag inte hade med mig kameran. Väl framme så blev vi väldigt fundersamma om man värkligen fick elda vart man ville på en sjö. Så vi skrev och frågade 118100, det var kö så vi fick vänta. Men tillslut kom vi fram till att man fick elda vart man ville om man hade kontroll över elden. Så vi tände våran lilla eld och började grilla kolbullar. Det finns inget bättre en än kolbullar en solig vinterdag på sjön. När vi ätit färdigt åkte vi hem och slängde oss i soffan och kollade lite på Vinterspelel och åt jordnötsringar. Då fick jag svar från 118100, Du får tända en eld så länge du har kontroll över den och lätt kan släcka elden. 118100 rekommenderar dock att du inte tänder en eld på en sjö då isen smälter och du lätt hamnar i vattnet. (Y)
Till middag åt vi klyftpotatis och någon typ av kycklinggryta som var jättegod, till efterrätt citronpaj! ♥

På söndag, alla hjärtansdag, så fick jag en present av Johan, även fast vi bestämt att vi inte skulle ge varann något. Så nu har jag förövrigt dåligt samvete för att jag inte köpt något till honom. Därför bjuder jag honom nu på pizza! :)

myyspyys

Började morgonen med att slå följe med Therese till storsjöbadet, vi skulle ha livräddning så det var inte så farligt. Efter badet kom vi försent till svenskan, sjukt att man ska hinna ducha, fixa sig och gå hela vägen till pc på 20 minuter. Menmen, lunchen var äcklig så jag gjorde en blandning av pizzasallad, majs, linser, champinjoner, sallads sås och ris. Det var faktiskt inte helt fel. Jag har kommit på en ny maträtt, yey!!!
Efter skolan åkte iaf jag och Julia ner på stan, hon skulle träna och jag skulle köpa en skyddsplast till min telefon. När jag kom hem så städade jag lite och sen kom Ida, Issa och Anna. Vi åt godis, kladdkaka och drack saft. Klockan 18:35 tog vi 9an till pc för att kolla när Totte hade jazzkonsert, när bussen kommit till Reveljen så frågade busschaufören om vi inte kan läsa busstabellen, för den här bussen går bara till Reveljen. (Så ett tips, ta aldrig bussar som har en upphöjd 2a. -.-) Konserten var helt okej, Jazz är "kroppsmusik" men ingenting jag skulle kunna klara av att lyssna på och gilla, allting låter ju likadant. När Totte spelat klart så tog jag och Issa 9an tillbaka och vi han precis med.
Så nu ligger jag här med godis och massa disk, det skulle ju också vara trevligt om Johan kunde reagera på MSN,

Nu är det Family guy. Bryans dumma flickvän Jillian, jag älskar henne! XD
- Brian, I saw this show about someone named Hitler, it was awfull, someone chould stop him.

Oxn!

Sitter vid datan och kliar mig i ögonen, jag tror att jag är alergarisk mot pulvermos.. bummer. Men samtidigt sitter jag och dunkar Noice-Makers Oxn, de är däremot grett!

I helgen har jag bara varit hemma och tagit de lugnt, började sy lite på en ny klänning, kommer bli lite Jackie Kennedy stuk på den. Så bilder på den kommer när den är klar. Jag har också börjat fundera på om jag ska ta kort på allting jag sytt och stickat och lägga ut de här. Undra bara om jag orkar?





Jag fick presentkort på skalet av mormor i julklapp,
så i helgen slog jag till på den här klockan.




I måndags fick jag denna fina manikyr av Nea, tack så hemskt mycke, jag reagerar på hur fina dom är varje gång jag ser dom. ^^ Även att vi denna vecka fick prova på att lägga på stenar, svårt men väldigt fint.

I´m done!

Åh, äntligen klar med bloggen. Nu ser den ju någorlunda bra ut iaf, ska bara fixa en header, men det får bli framåt helgen när jag har tillgång till min kamera, har en ganska bra idé i mitt huvud hur den ska se ut. Men det brukar ju aldrig bli som man tänkt sig..
Johan har sovit här sen i söndags, han är så oerhört underbar. Han hade så dåligt samvete sen han sov hos mig i böle, han hade nämligen halsfluss och åt alvedon. Så nu ville han gottgöra det genom att ge mig ett helt paket alvedon, onödigt men väldigt gulligt, antar att mamma och pappa egentligen ska ha dom menmen.. Han hade också bakat brownies eftersom jag förödmjukade honom förra veckan när jag klagade på att han nog aldrig skulle klara av någon bättre eller mer avanserad kaka än den jag gjorde av kakmix. Men jag hade som vanligt fel.. dom tog slut väldigt fort och var väldigt goda! (Y)

På måndag när jag kom hem från skolan så hade han städat hela min lägenhet, till och med dammtorkat och städat toaletten, eftersom han slutade tidigt. Kan man ha någon underbarare i sitt liv?

peace! :) ♥

bestulde agnes på denna!

Favoritfilm pulp fiction

Favoritbok lätt, twilight serien! ^^

Favoritlåt at the moment - Tear you apart by She wants revenge, soundtrack till number 23

Favoritartist/grupp åh herregud de finns för många!

Favoritfärg blått!

Favorittidning den ända jag verkligen gillat, Illustrerad vetenskap, ursäkta att jag var nörd en gång i tiden

Favoritblogg dööh?

Favorittv-program för tillfället, How I meet your mother

Favoritbakverk pensionärskaka! ^^

Favoritgodis domdär kolorna som finns på skolan!

Favoritmat den som är god!

Favoritpryl allt som har en betydelse, ojj poetiskt

Favorit i köket min prickiga stekpanna

Favorit i badrummet toaletten!

Favoritskådespelare tricky, very tricky..

Favoritregissör Quentin Tarantino

Favorit i Vänner men huvva..

Favorit i Sex And The City charlotte

Favorit i Harry Potter snark..

Favorit i Sagan om Ringen aragon!

Favoritklädsel stor tröjja, stora myysbyxor!

Favoritstad New york city

Favoritglass isglassen med syltgrejs i

Favoritfik tehuset. (Y)

Favoritsysselsättning myysa, i goda vänners sällskap!

Favoritsmycke mitt ellen-halsband!

Favoritårstid just nu, vår!

Favoritplats rätansböle

Favoritminne indien 2009, saknar!

ellenlinneabeatrice

-. Come crashing into my little world

RSS 2.0