what'up!?

Sitter nu i mörkret hemma efter en underbar helg. Igår åkte jag till Anna för att fira påsk med henne. Vi va först på afterskii, "Me and the boys" som dom hette, sög i alla fall. Det som var ett plus va att vi gick dit och brände lite fett och att det var oerhört soligt där. När vi kom hem så gjorde vi wook med kycklingbitar. ^^ Kvällen spenderades i ett nyrenoverat hus och framför tvn med Ice Age 1 och potatissallas med räkost på. Jag är glatt överraskad att jag kan alla repliker! När vi tillslut kom i säng så blev de varmt eftersom jag och Anna delade en tiniwiniminiliten säng med ett täcke. På morgonen gick vi och åt asgod frukost, tills de att vi fick reda på att Fredrik snart va i klövsjö så vi gatt skynda oss upp på byggdegårn. Anna och hennes band hårdpack skulle ha spelning där. :)
klockan ett kom min mama och hämtade mig hem till böleby. Första jag gjorde var att ta en låååång dusch och en uppfriskade tandborstning. (y) Klockan fyra gick vi upp till mormor på 50års kalas. Jättegod mat. Sen bestämde jag mig för att göra min lilla kusin till ett twilightfreak. Så vi gick hem till mig och kollade på twilight. Jag tror hon gillade den. När vi va på väg hem från mormor så gick vi förbi lindströms och där dunkades Lady Gaga - Bad Romance på högsta volym. De va niiiice!

Men nu hoppas jag på att Johan kan logga in på msn någon gång så att jag får tala allvar med honom. (Y)

 

peace!

rätansböle

Hemma än en gång från staden, jag älskar att vara hemma.
Idag på skolan var endast jag, Amanda och Ylva där av 16 st. Well done! Jag målade en påskteckning på bilden i akvarell, jag älskar hur färgen färgar papperet. Shit jag borde bli poet.. Nej då, men jag gillar de faktiskt skarpt. Det och att damsuga upp smågrus med damsugaren.

Helgen består av pyjamasparty hos Anna och 50-årskalas. Under lovet ska jag försöka att sy färdigt alla mina projekt, vara med Johan och Matilda som jag inte sett på evigheter. Det ska det bli ändrig på. (y)

 

Nu ska jag kolla på aktuellt!!!!!

ellenlinneabeatrice

-. Come crashing into my little world

RSS 2.0