skridskor

Idag på idrotten åkte vi skridskor kul men jobbigt. Hemma i rätan räknades man som ganska dålig, men så flyttar man till stan och helt plötsligt är man bland dom bästa. ;)

Mina skridskor var däremot inte bra, har fått två svullna knölar på vardera vad. Dom gör litte ont..

jag är hungrig, mat

rätansböle

Har varit väldigt duktigt i tre dagar, bloggat litte. :)

Ska snart åka in till stan för att vänta på bussen till rätan som går 17.05. Men först ska jag och issa fika lite innan, gottans. Jag har egentligen inte råd, menmen.

Ska göra klart min stressprofil i helgen och läsa lite teori.

frisyyr

Jag vill ha en mjuk lugg som är lätt att sätta upp och lätt att ha utsläppt utan att få den i ögonen. Den längre håret vill jag ha i en typ av bob.. heter det ens så? bomb, bob? konstigt ord egentligen..

Påtal om bomb, här är en badbomb jag gjorde på skolan och ett läppglans som luktar jordgubb.






Jag vill se filmen trassel

elektrisk

Tänkte att jag skulle ge lite 411. Vet inte riktigt varför man säger så, men det gör dom på amerikanska filmer. :) Jag tror det betyder att jag ska berätta om något lite fort?

I måndags hade vi först drama, helt okej. Sen gick vi till vtc, fick en lektion i elsaker. Svetsade ihop en kabel med en annan kabel, den vart tydligen väldigt bra för de stod o.o1 nånting... på displayen. Sen skruvade jag isär en stickkontakt och en lampknapp och satte ihop dom igen. Det sista vi gjorde var att göra en nätverkskabel. orange, orange-vit,  och en massa andra färger, allt var tvunget att vara perfekt. Då sa killen som hjälpte mig att det var perfekt, vi testade den, inte var den perfekt. Bara ena delen av kabeln. Jag klippte av ena delen och han gjorde nytt, perfekt sa han, inte var den perfekt. Vi hade 15 minuter kvar av lektion så jag tänkte att nu jävlar ska jag fixa den där kabeljävlen! Jag börjar försiktigt och är supernoooga.. ojj, hörru förlåt jag klippte av fel kabel. Då var det kört han som skulle hjälpa mig hade klippt av den perfekta delen av kabeln så då var det ju ingen mening att fortsätta.. Hade gärna haft en nätverkskabel! :) Jag förlåter honom aldrig..

Vi fick tillbaka proven vi gjorde i naturkunskap b, MVG ohjaaa! Nöjd. (Y)

Nu till dagen, har ätit bloooodpudding, de va inte så gott och inte så mättande så jag månste nog äta en macka med kalles randiga på sen. :) Jag gick iväg en sväng på kupan med lite kläder och det resulterade i att jag tog med mig 5 plagg hem för 125 kr. JL jeans, 2 skjortor, en kortarmad kofta och ett linne med prislappen kvar.



Alldeles nyss har jag börjat på uppgiften i stesshantering. Har upptäckt att jag åker ganska mycket buss.




Snart halv åtta hos mig, hörshej
Resorna är bokade, Italien i maj och Frakrike i Juli. (Y)

neptunus

jag har skavsår på hälarna och på ena stortån. Åk aldrig med rosabandet skidpjäxorna från pc. Blää
Ett plus är att jag har redovisat naturkunskapen. :D vart ungefär lite mer än tio minuter, jag lyckades!

Under min redovisning berättade jag att neptunus var min favoritplanet, men jag vet inte riktigt varför. Men malin kom på det. Den är ju turkos eller egentligen inte, den är neptunusblå. Min nya favoritfärg och besatthet.



Fantastisk färg!

Nu ska jag laga mat, blir nog pasta med köttfärssås och kantareller.

ellenlinneabeatrice

-. Come crashing into my little world

RSS 2.0