.

game

Sitter i ett slaskigt östersund hemma hos erik! Nu ska vi slå oss ner i soffan och spela xbox 360, får se om han lyckas hålla samma takt som mig med mina fantastiska skills!

östersund

Sitter 2 dm från eriks dataskärm och förstår inte hur han kan ha den såhär nära utan att få synskador. Nu ska vi snart dra ut och göra stan osäker men först måste vi fixa parkering till terceln som tog sig igenom besiktningen!

Onsdag

Idag åkte älsklingen hem efter att ha varit här sen måndags vilket inte var kul, men vi ses ju igen på måndag då jag ska in och besikta bilen i östersund. Får se hur länge jag stannar. Borde egentligen inte shoppa någonting eftersom vi ska åka till stockholm nästa helg. :) Men då blir det mer tid till att mysa och umgås. <3

jobb

Har jobbat långpass idag började nio och fick även sluta klockan sex, en timme tidigare! Idag när ja kom på storhogna fick jag en smärre shock, först möter jag en bil med ca 1 dm snö på taket tankarna börjar flöda och sedan ser jag storhognatoppen helt vit! Och tappar jag nästan andan av förvåning och lycka! Fattar egentligen inte varför eftersom det varit hur kallt som helst göör länge så de är konstigt att snön inte kommit förns nu!

Ikväll är det för övrigt premier för Solsidan på tv4 klockan 20.00! GÖTT

Sail

Jag och Erik har världens bästa humor!
http://www.youtube.com/watch?v=Awf45u6zrP0

Måndag

Har ledigt nu i två dagar och då ska erik komma hit så jag ska snart åka och hämta honom på bussen!
Är just nu uppe hos mamma och pappa och möblerar om lite hos dom. Gör mitt gamla rum till gästrum för alla vi barn med respektive, sedan gör vi om det gamla gästrummet till rum för barnbarnen när dom sover över hos mormor och morfar! Det kommer att bli jättebra och så är det bra att erik kommer så att han kan hjälpa mig att bära och flytta sängarna hit och dit!

ellenlinneabeatrice

-. Come crashing into my little world

RSS 2.0