jag är flitig ja!

Idag har jag haft naturkunskap och hantverksteknik, men sen har jag vare jätteflitig och stannat kvar efter skolan för att göra den där nedrans planschen till kultur och stilhistorian. Roligt, nej..
När ja kom hem från skolan så tog jag och åt en tortilla med grönsaker och dipp i, de va gott! ^^ Sen satte jag mig med min sega dator och försökte få fram vilka nya ministrar vi har fått i sverige nu. (Det är inte för att jag är intesserad utan för att samhällskunskaps läraren bad oss om de.) Det tog iaf aslång tid att hitta men tillslut..
Sen försökte ja skriva färdigt de skriftliga arbetet i kultur och stilhistorian om Egeiska havet, upptäckte nu att ja skivit fel årtal på planschen, men ja kanske kan ändra på mitt arbete ist så ser de ju bra ut. Nu är ja iaf klar, de dåliga är att jag måste skriva färdigt exkursionsrapporten tills fredag, men amanda har alla anteckningar och ylva alla bilder. Bra! Kanske satsar på att sitta över imorrn?

Therese den sötasockerbiten va här igår och vi åt tacos och kollade på sandor slasch ida. (y) De vart jättemycke dipp kvar, och en massa chips. :o Bra va johan? :)
Kan man typ koka pasta och blanda i chipsdipp? Blir de gott? För isf ska jag nog göra de så att den inte blir dålig. ^^

Magen kurrar, hejdå

ellenlinneabeatrice

-. Come crashing into my little world

RSS 2.0