What about malin?

Malin påpekade att jag inte lagt ut någon bild på henne när hon fyllde år, vilket var ett tag sen, men ändå.
Grattis fett i efterskott!

Snart..

drar vi på torvalla för lite partay för Julia som fyllde 18 igår! :D
Vackra Julia!

permanent

Nu är jag där igen, ska jag möjligtvis ta och permanenta håret? Eller ska jag låta det vara som det är, platt och tryggt?
Hade annars tänkt mig något sånthär: Dock inte så mycket volym.
Nu ska jag dra på praktiken! Ciao

östersund

Om bara 13 dagar kommer breaking dawn ut, jag längtar!
Kom på att jag nog glömt att skriva det här, men jag tog körkort förra veckan, väldigt skönt! Nu är det bara att hämta ut det, synd att det bara är lite svårt när postkontoren i svensta hör öppen en och en halv timme mån-fred. 15.30-17.00. Dom kan väll öppna dörren lite gran bara för mig. Jag orkar inte åka in till svenstavik vid den tiden, orkar egentligen inte åka in alls.
På måndag ska jag och amanda öppna ett konto till vårt företag, LL Armillas. Lite ironiskt att vi tänkte göra det förra veckan men då hade dom inte tid så vi fick gå, vad är de för stil egentligen? Hoppas att dom har tid med oss på måndag då. :)
Jag ska ta bussen in till stan 11.40 för att träffa johan och gå på stan, är lite intresserad av en epilator. Plus att jag måste byta mina busskort, jävla strul. Sen på imorgon ska vi chilla lite och sen gå till Sophie och fira henne eftersom hon fyller 18 år!
Den där kvinnan är omöjlig att få på bild!

ellenlinneabeatrice

-. Come crashing into my little world

RSS 2.0