jul

Hade en bra julafton iår, med Jenny, Martin, Manfred, Jessica, Patric, mormor, Eva, mamma och pappa. Fick mycket bra julklappar.
  • Sammanlagt 2800:-
  • spa kit
  • tvättkorg
  • duk
  • ljuslykta
  • pop-konst kuddar
  • film
  • presentkort på IKEA
  • presentkort på Indiska
  • vattenkokare
  • linne handduk
  • Bok, High Voltage av Kat Von D
  • tomte
  • påslakan set
Gillade alla mina julklappar och tackar så mycket för dem. ;)
Igår hade jag och Johan 1 år, tänk att det gått så fort. ♥
Är hemma hos honom nu och myser. Har precis lärt mig att ladda ner, de va inte så svårt som jag trodde och jag har inga skuld känslor än. ^^ Blir här över nyår också men på nyårsdagen blir de upp tidigt och hem och jobba.
Ett nyårslöfte är att jag ska ta en introduktion på gymmet. Så kan ju en tränare visa vad jag måste göra för att få den där platta magen. Blir antagligen beach 2020....

tjejkväll

Hade tjejkväll hemma hos mig i fredags, de va jättemysigt. :) De va jag, Ida, Issa, Carro och Moa ett litet tag, hon mår inge bra den stackarn. De visade sig att hon inte ens kunde äta med oss, kändes ju bra när hon hade gjort allt slit med langos degen och sen kunde hon inte ens få avnjuta den med oss. Hela kvällen va underbar, anna kom förresten och sov hos mig sen på kvällen, de gillades. ^^
Jag borde förresten bli bodybuilder efter den här vackra bilden. (Y)




Nu ska jag duscha och försöka skriva färdigt hantverksfördjupningen. Btw, jag är sjuk lagom till jul med snorig näsa och ond hals. :(

om du möter varg

Haft matteprov och tal i engelska idag på skolan, tror de gick bra. :)
Ikväll, eller rättaresagt snart ska vi ha lite tjejmiddag här hos mig, vi ska äta langos, de va så länge sen. Vi ska umgås istället för att köpa julklappar till varann, man får ju mer glädje av de såhär. :)

shiiiiit

Har haft öppet hus idag på skolan, gick bra dock gjorde vi bara behandlingar på varann men de va bra också. Fick en sminkning av sophie, vaxning av amanda och manikyr av lisa. De va nice och jag gillade sminkningen. Hade brun ögonskugga nu istället för blå som ja alltid brukar ha. Min lärare sa att jag skulle passa i en väldigt skarp tuskos färg så ska prova de nästa gång och kanske ha svart underton. Blir nog nice!
Nu har jag gjort SH papperen men har en massa kvar, fattar inte NK frågorna så får läsa de och fråga om lisbeth förstår om ja skiter i de.
Imorrn ska vi göra serat, tvål och nån lotion med Jennie och Lisbeth, de ska bli väldigt roligt eftersom jag är lite intresserad av det.

Nu ska jag försöka sova och sen ska jag prova att masa iväg mig till anna och kolla på alice i underlandet! (Y)

hejpa

parasiterna anfaller

Har varit sjuk nu i fem dagar och när jag känner mig bättre och går på skolan så får man ont i magen igen. Men jag har inte tid att missa mer på skolan, det är okej att vara borta en dag här och där men om man är borta flera dagar missar man ju halva skolgången. Det possitiva är ju att nästa alla i klassen är sjuka så lärarna vill inte göra något de måste ta om igen. :) Idag va vi btw 7 av 15 elever på skolan. (y) Idag hade vi make up på schemat jävligt roligt och efter jul ska vi lära oss att sota ögonen, de ser jag fram emot. Jag ser aldrig klok ut när jag försöker göra det själv.

I måndags kollade jag på twilight och idag ska jag titta på new moon, och i morgon ska jag kolla på eclipse! :D Jag har ju ingen tv i lägenheten så jag måste kolla på datan. Min tv tror jag också fick dom där parasiterna, han kunde prata men inte se.


Kom på igår vad jag ville ha i julklapp. En provdocka. :D Gärna en ställbar också så att man kan anpassa efter sina egna mått. Dock är de vanliga snyggare, men de är ju inte de som ska synas.



Nu ska jag gå och se om jag kan få i mig någon middag. Hade tänkt två stekta ägg, ett rån och kanske en liten stackars lövbiff som blivit kvar i frysen. :)

ellenlinneabeatrice

-. Come crashing into my little world

RSS 2.0