Midnattsvisning på G!

Det är inte långt kvar nu.. bara några timmar och sen sitter jag och Matilda där i biosalongen och svullar popcorn.. som Matilda lovat mig att vi ska göra. Det kommer bli så jävla kul! Jag har varit på helspänn hela dagen och i tisdags hade jag värsta mardrömmen. Jag drömmde att jag och Matilda gick på New Moon midnattsvisningen, och jag minns ingenting av filmen. Jag var så jävla trött att jag inte ens mindes att vi köpt biljetter. Så jag är ju lite orolig över de, men jag ska nog inte ha några problem med att minnas, jag har väntat på det alldeles för länge! ♥
Klockan tio drar jag upp till Matilda och kör lite uppvärmning inför filmen som börjar 23:59.



i love it!

uppdatering från skjuksängen..

I torsdags hade vi öppet hus på pc och runt ett så fick jag världens huvevärk och sen kom hostan. För övrigt gick dagen bra, men klockan åtta när jag kom hem så var man ganska så slut.. På fredag morgon mådde jag piss, så då ringde jag Agnes och bad om lift hem till böle. Så Jens och hon kom och hämtade mig vid Lidl runt tio. När vi va i Ångsta blev jag jätte illa mående och va tvungen att konsentrera mig på att inte kräkas resten av vägen hem. När jag äntligen kom hem så blev jag behandlad som pesten av mamma för att hon inte ville bli smittad. Men jag förstår henne, den lyckosten skulle ju åka till Thailand och 24 timmar..  och nu ligger jag här och hostar alldeles ensam.
Det som är bra när man är sjuk är att man får en ursäkt för att inte göra nånting utan bara ligga och slappa. Och en förkylning är ingenting utan barnfilmer. Jag har redan hunnit kolla på Ice Age och Herkules. Det dåliga är att man skrattar hela tiden och i och med de hostar som en galning. Nu funderar jag på om jag ska kolla på Atlantis, Shrek eller Den otroliga vandringen.

adjö

skolan

Nu sitter jag här på Sunes ö och skriver om kroppspråket som utgör 50% av våran komunikation. Det är faktiskt ganska intresant. Visste ni förresten att; Ögonen ljuger inte sägs det, och faktum är att när vi ser någonting vi gillar utvidgas pupillerna. Och om du långsamt först fäster din blick vid någons ena öga, sedan det andra, för att slutligen titta på personens läppar uppfattas detta ofta som ett tecken på romantiskt intresse – att du vill kyssas. Kroppsspråk äger!

Kollade på Zombieland igår, här är en av många bra replik.
- Finns det något bra med Zombieland egentligen?
- Ja man får ju inte så många onödiga uppdateringar på facebook.

peace out!

kyckling & potatisgratäng

Nu sitter jag här och har just ätit kyckling med potatisgratäng som jag värmt i micron. GOTT!

Idag simmade HV på storsjöbadet, 40 längder. Bara 12 av 32 som va där. Bra statistik lr? Det va iaf skit jobbigt, men kändes bra efteråt. Sen gick vi tillbaka på skolan och hade svenska, matte och engelska.
Den gladaste nyheten idag är iaf att jag har blivit bjuden av matilda på midnattsvisningen av new moon den 19 november klockan 23:59, ni fattar inte hur glad jag är! :D Sen ska jag se den igen måndag den 23 med Isabelle och Ida. För att hedra allt detta så får ni denna underbara bild. klicka för större



This was Halloween...

Idag när jag kom till skolan upptänkte jag att vi inte skulle ha några lektioner idag för att läraren var sjuk, då blev jag förbannad för att jag åkt dit helt i onödan. Men jag blev ju ledig iaf. Nu funderar jag på om jag ska göra läxorna tills på onsdag eller om jag ska designa min header?
Lördagen var iaf väldigt rolig och det borde helt klart göras om!

Jag var lite trött på söndagen. :)

Men nu ska jag göra något vettigt, farväl!

ellenlinneabeatrice

-. Come crashing into my little world

RSS 2.0